Als freelancer begeleid ik enthousiastelingen bij de opstart of het runnen van hun eigen onderneming. Waarom? Omdat zelfstandigen niet hard genoeg ondersteund kunnen worden, ik het aanbod aan up-to-date, betaalbaar advies op de markt te beperkt vind en ik door mijn economische achtergrond als handelsingenieur besef hoe belangrijk deze basis is.

Daarnaast ben ik me ervan bewust dat het marketing landschap afgelopen jaren drastisch veranderde en adviseer ik graag bij de online aanwezigheid van ondernemingen, een essentieel en krachtig gedeelte binnen jouw onderneming.

uurtarief bepalen

Voor het online marketing gedeelte verwijs ik jullie graag door naar de website van The Social Club, eind 2019 besloot ik namelijk de krachten te bundelen met mijn collega Sarah. Combinaties van formules of een aangepaste, specifieke training zijn steeds bespreekbaar omdat elke ondernemer uniek is in zijn eigen business. Via mail krijg je een aangepaste offerte doorgestuurd inclusief een gedetailleerde manier van werken.


Naast business consultant, werk ik deeltijds als content creator. Mijn passie voor online marketing is enkel groter geworden door de komst van sociale media en de beperkte investering die vereist is om jouw eigen content te beginnen creëren.

Pinterest - Screenshot

Ik werk bewust niet met vaste pakketten of prijzen omdat elk merk zijn eigen behoeften en manier van werken heeft. Om de samenwerking te optimaliseren werk ik via een offerte op aanvraag om een eerlijke prijs per brand of onderneming te genereren. Voor mij is het vooral belangrijk bij een dergelijke samenwerking dat ik mijn authenticiteit bewaar, de overige zaken zijn zeker bespreekbaar.

Portfolio-2

Heb je zin om even te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen of zit je zelf nog met vragen? Laat gerust een bericht achter via de contactpagina en dan ontmoeten we elkaar misschien binnenkort!