Look - Domestic Antwerp
Picture by Charite Smet

Hi, mijn naam is Lies, ik ben 30 jaar oud en mijn hobby is mode.

Via deze website zou ik jullie graag willen meenemen in mijn passie voor mode door het delen van betaalbare en toegankelijke outfits. Ik ben me ervan bewust dat mode helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn: zolang je je er maar goed in voelt.  Over je goed in je vel voelen gesproken, mijn poging tot een gezonde levensstijl mag hier ook zeker niet ontbreken! Daarom tracht ik af en toe te delen hoe ik dit probeer toe te passen in mijn dagelijkse leven.

Daarnaast wil ik de focus leggen op mijn eigen generatie. Aangezien jullie ook millennials zijn, of zeker op één of andere manier in contact komen met millennials (dochters, zonen, zussen, broers, vrienden, …), kijk ik uit naar jullie feedback en suggesties. Het opzet is om  uit eigen ervaringen onderwerpen te delen, hetgeen voor mij persoonlijk altijd een kracht is geweest om te kunnen lezen/horen bij anderen. We laten dan wel uitschijnen dat we elke dag zelfzeker en gelukkig zijn, iedereen weet dat dat enkel een illusie is. Of je graag deelneemt aan ervaringen delen of lezen, laat ik volledig aan jullie over.

Verder vind je hier ook sporadisch een aantal thema’s waar ik zelf online op zoek naar ga. Denk maar aan interieur inspiratie of interessante hotspots in verschillende steden. Voor mij is de online wereld bijvoorbeeld onmisbaar geworden bij het plannen van mijn reizenMijn interesse in andere culturen heeft me in al die jaren nog nooit losgelaten.

Contacteer me gerust bij bedenkingen, ik doe niets liever dan in dialoog gaan!

Liefs,

Lies Velvet Polet


Business Coach & Content Creator