Binnen 2 dagen is het zover, dan neem ik even de tijd om te genieten van de feestdagen en welverdiende rust. Hoe ik mijn vakantie zal invullen naast Kerst en Nieuwjaar vieren? Ik ga resoluut voor The Suite Life. “Log uit. Spijbel van al je (sociale) verplichtingen. Gun jezelf wat meer Bed Peace.” Dit motto van het Amsterdams merk SUITE702 is er één waar ik me 100% in kan vinden.

Waarom is dit merk uit Amsterdam meer dan enkel een leuk motto en de moeite waard om onder je kerstboom te leggen?

I. SUSTAINABLE LUXURY

Heel wat beddengoed wordt op een manier geproduceerd die enorm schadelijk is voor het milieu. Daarnaast zijn vaak ook de arbeidsomstandigheden niet om over naar huis te schrijven. Volgens SUITE702 hoeft eerlijk en duurzaam geproduceerd, luxe beddengoed helemaal niet zo duur te zijn. Hoewel het dus duurzaam & luxueus is, blijft het toch betaalbaar!

II. KLEURRIJK IN BED

Ik word instant vrolijk van het kleurenpalet dat SUITE702 aanbiedt. Je kan kiezen uit zowel neutrale kleuren als kleuren die geïnspireerd zijn op de modetrends. Wie deze trends heeft gevolgd, weet dat de subtiele pastelkleuren niet meer uit het straatbeeld zijn weg te denken. En binnenkort dus ook niet uit onze slaapkamer of badkamer!

III. THE SUITE LIFE

Hebben we stiekem niet allemaal meer nood aan The Suite Life? Het doel van dit Amsterdams merk, vernoemd naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono, is om je slaapkamer het Hotel Suite gevoel te geven. Laten we inderdaad onze eigen slaapkamer wat gezelliger inkleden om zo meer én bewust te kiezen voor dagen waarop we zo lang mogelijk in bed blijven liggen om even te ontsnappen aan aan alle drukte. Wie is er klaar om mee uit te loggen en te genieten van een stijlvol, schuldgevoel-vrij én betaalbaar bed?

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s