Ook al lijkt het al zo lang geleden dat we de dansbenen nog eens mochten uitzwieren, als er 1 manier is waardoor ik het voorbije jaar goed in mijn vel heb gezeten, dan is het ongetwijfeld zelfzorg. En dat lijkt Tatiana, oprichter van Tawell, als geen ander begrepen te hebben. Graag deel ik mijn favoriete producten van haar online shop aan de hand van 5 selfcare-tips.

I. KEEP IT COSY

In Scandinavië hebben ze er de term ‘hygge’ voor, bij ons vind je de rust en gezelligheid nog niet in elke huiskamer terug. Het liefst steek ik voor het ultieme selfcare-gevoel een geurkaars aan. Verrassend wat een aangename geur met een omgeving kan doen. Vermijd fel licht en kies eventueel aangename achtergrondmuziek om helemaal tot rust te komen.

Scented Candles (Hygge)

II. VERZORG JE HUID

Mezelf verwennen, betekent ook zorg dragen voor mijn huid. Na een drukke werkweek kan ik echt genieten van een kleimasker op mijn gezicht. Om te garanderen dat ik achteraf geen klei terugvind tussen mijn haren, maak ik gebruik van een zachte hoofdband, die me meteen een instant wellness gevoel bezorgt.

Terry Headband (Odette)

III. GEEF JEZELF EEN HANDMASSAGE

Nam je ooit al eens echt de tijd om je handen te reinigen en goed te hydrateren met een voedende handcrème? Als je er bij stil staat hoeveel we met onze handen doen, verdienen ze het wel om even verwend te worden. Bovendien is een massage van je handen gemakkelijk bij jezelf uit te voeren. Hiervoor gebruik ik het liefst de handcrème van Skandinavisk, een Deens merk. Niet alleen 100 % vegan, de geur van appel en perenbloesem zorgen ervoor dat je handen ook achteraf heerlijk blijven geuren.

Fjord Hand Cream (Skandinavisk)

IV. MENS SANA IN CORPORE SANO

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam.’ Dat ontdekte ik enkele jaren geleden toen ik besloot om geen alcohol meer te drinken. De gezonde, groene thee afkomstig uit Japan in poedervorm trok dan ook snel mijn aandacht. Beginnen deed ik met een Matcha Latte, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Matcha bliss balls, Matcha pancakes of liever Matcha cake? Je vindt heel wat recepten terug online met dit groene goud.

Ceremonial Matcha (Whisk Antwerp)

V. ZORG VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

Dankzij Tawell tilde ik het genieten van geuren naar een hoger level. De geuren kunnen namelijk ook een functie krijgen. Besprenkel je hoofdkussen eens met de ‘Sleep Darhma Pillow Mist’, een echte aanrader wanneer je beslist om de geurkaarsen uit te blazen en richting bed te gaan. De geur neemt je mee naar een stressvrije wereld waarin je je hoofd eindelijk kan leegmaken, je moet het uitproberen om te weten waarover ik spreek.

Sleep Dharma Pillow Mist (Mauli Rituals)

Deze producten zijn slechts een kleine selectie uit het aanbod van Tawell, ontdek hoe je je eigen moment suprême creëert door op ontdekking te gaan op de Tawell webshop. Enjoy!

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s