Je hoeft niet lang te rijden om een dag gezellig te ontspannen in het buitenland. Eindhoven is een hippe stad die ongelofelijk veel te bieden heeft. Ik spendeerde mijn dag op het bekende industrieterrein Strijp S, het voormalig bedrijventerrein van Philips.

I. COFFEELAB

Koffiebar Eindhoven

Op deze plek geniet je van ontbijt, lunch & koffie in een lokale, industriële setting. Deze koffiebar was vroeger bekend onder de naam Onder de Leidingstraat. Recent ontstond deze succesvolle, nieuwe hotspot uit de samenvoeging van Onder de Leidingstraat en Coffeelab.

Coffeelab, Leidingstraat 45

II. BLOK 61

Instagram hotspot

Bezoek veruit één van de meest Instagrammable hotspots in Eindhoven: Blok 61. Deze blauwe woningbouw vult de bedrijvigheid in Strijp S goed aan. Doordat ook het binnenhof volledig blauw gekleurd is, oogt de omgeving al snel uitzonderlijk schoon.

Blok 61, Vestdijk 180

III. JUNGLE CAFE

Net buiten Strijp S, vind je het Jungle Café terug. Het warme & duurzame café en hun bijhorende catering ontstonden na een lange reis van oprichters Zohra & Niels door Zuid-Oost Azië. Het is een gezellige plek waar je je onmiddellijk thuis zal voelen.

Jungle Café, Edisonstraat 21

IV. INTELLIGENTIA ICE

Intelligentia

In dit ijssalon laat je je verrassen door de meest unieke & dagverse smaken. Bovendien draait alles hier rond de beleving van ijs, zoals bijvoorbeeld de ijscoupes die je terugbrengen naar je eigen kindertijd. Kies je eerder voor de Coupe Willy Wonka die uit uitzonderlijk veel chocolade en kleurrijke snoepjes bestaat of de Coupe Aladdin met o.a. pistache ijs en Oosterse geur?

Intelligentia ICE, Leidingstraat 27

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s