MEET BLOMISTA – by Kirsten Blom

Enkele maanden geleden leerde ik Kirsten kennen, een vrouw die net zoals ik gepassioneerd is door kleuren en styling. Ondertussen fleurt ze al een hele tijd mijn living op met prachtige, duurzame boeketten.

De herbruikbare, zijden bloemen zien er verrassend echt uit en zijn bovendien ook gemakkelijk in onderhoud. Je hoeft ze geen water te geven, ze verliezen niet stilaan hun schoonheid waardoor je uiteraard veel langer geniet van een vers boeket!

Ik kom er graag voor uit dat ik een echt bloemenmeisje ben, maar vooral het duurzame aspect van Blomista sprak me heel erg aan. Mijn living is ondertussen een echte jungle, gevuld met alle soorten planten. Het nadeel van echte bloemen is dat je ze niet zo lang kan houden. Kirsten zorgt naast een persoonlijke aanpak er ook voor dat bloemen enkel voordelig worden.

Benieuwd naar een boeket dat volledig past bij je stijl en interieur? Maak een afspraak met Kirsten en laat je onderdompelen in haar bloemenwereld!

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s