Ik beschik zelf over een beperkte selectie handtassen, aangezien ik niet snel overtuigd ben of ik ze bij elke outfit kan dragen. Daarom kies ik het liefst voor een degelijke handtas die eindeloos te combineren valt. Graag zet ik mijn 7 favoriete handtassen merken voor jou op een rij.

I. MATT & NAT

‘Matt & Nat’ staat voor  ‘Material & Nature’ en ontstond in Montreal. Ondertussen worden deze minimalistische, stijlvolle handtassen wereldwijd verkocht. Mijn voorkeur gaat ongetwijfeld naar de pastelkleurige handtassen. Het Canadese merk biedt naast handtassen ook een collectie jassen, schoenen en andere accessoires aan.

II. LIES MERTENS

Lies Mertens

Dit merk is afkomstig uit eigen land. Lies Mertens staat voor kwalitatieve en tijdloze handtassen, ontworpen in Antwerpen en geproduceerd in Portugal. De handtassen worden gebaseerd op echte personen waarbij de stijl en bepaalde noden van iedere persoon naar voren worden geschoven.

III. PETITE MENDIGOTE

Petite Mendigote

Sybille lanceerde dit Franse merk op 26-jarige leeftijd. Ze wordt nog steeds geïnspireerd door uiteenlopende zaken zoals vrienden, vrouwen in het straatbeeld en boeken bij het ontwerpen van een nieuwe lijn. Ze vindt het belangrijk dat vrouwen dezelfde, gemakkelijke handtas kunnen dragen zowel overdag tijdens het werken als ’s avonds bij een uitgebreid diner.

IV. HVISK

Hvisk

Hvisk is een Deens merk, dat nog niet zo lang geleden zijn intrede deed in België. De speelse, kleurrijke handtassen geven je outfit een extra boost. Bereid je voor op een moeilijk keuzemoment, de opties zijn eindeloos!

V. O MY BAG

Duurzaam, Handtas

Dit duurzaam merk uit Amsterdam streeft ernaar de modewereld te veranderen door het dragen van je favoriete handtas. Paulien Wesselink richtte het merk 10 jaar geleden op en toonde aan dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan. Ze is er nog steeds van overtuigd dat wij, consumenten, de macht hebben om deze modewereld volledig te veranderen en afstand te doen van fast fashion.

VI. BECKSÖNDERGAARD

Deens, Handtas

Becksöndergaard is een Deens accessoiremerk dat werd opgericht door 2 ondernemende vrouwen, Lis Beck en Anna Söndergaard. De ontwerpen zijn origineel, zeer betaalbaar en je kan er bovendien elk seizoen mee over straat paraderen.

VII. ZAND EROVER

Handtas, Amsterdam

Dit uitzonderlijk label is afkomstig uit Amsterdam en werd opgericht door twee zussen, Sandy & Shelly. Het minimalistische merk weet me niet alleen te verrassen door hun prachtige handtassen, ook hun branding is fenomenaal! Een streling voor het oog indien je net zoals ik into esthetiek bent!

 

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s