Deze periode (en liefst ook het hele jaar door) shoppen we maar beter lokaal. Het zijn de lokale handelaars die onze stad tot een gezellige plek omtoveren, me keer op keer met liefde bedienen en hard werken om de meest unieke producten aan te bieden tegen een betaalbare, eerlijke prijs. Laat je inspireren door deze Belgische webshops en steun hen door jezelf te verrassen met een leuk quarantaine-geschenk!

 

 

  1. Surf & Stay, BILLIEROSE // 2. Small Bowl, BILLIEROSE // 3. Travel Steamer Mint, LILY // 4. Shell Pearl Necklace Gold, SIENNA GOODIES // 5. Grey/Mix Miami Sneaker Hoff, SIENNA GOODIES // 6. Helen Pants Green, AMORIE // 7. Chérie Rectangle Marble Lilac Ring, SINCERELY VALENTINE // 8. Vaas Reliëf, LES SOEURS // 9. John Masters Organics Hand Cream, CHEVEUX HEUREUX // 10. Quarantine – Working Hard, KAART BLANCHE // 11. Dosa Storage Box, HOUSE RACCOON // 12. Boa Cayman Pocket Bag Baby Peach, SINCERELY VALENTINE // 13. Minimum Elmina Dress, MAMEZELLE

 

 

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s