Niets aangenamer dan je via een goed old school boek bij te scholen, toch? Afgelopen jaar leerde ik heel wat bij in mijn zoektocht als startende, digitale freelancer en vond ik inspiratie in deze 5 boeken. Laat je informeren en inspireren!

Luster - IG

Je vindt Instagram net zoals ik een ideaal medium om je eigen creativiteit ergens kwijt te kunnen? Dan is dit boek perfect voor op je nachtkast. Naast enkele geheimen om te groeien op Instagram, vind je er vooral inspirerende accounts en originele beelden in terug. Een streling voor het oog! – LEES DIT ALS JE BEROEMD WILT WORDEN OP INSTAGRAM, Henry Carroll

Instagram

Als je je graag verder wil verdiepen in de wondere wereld van Instagram, verwijs ik je door naar Kirsten Jassies, een Nederlandse social media trainer. Na een interessante lezing op de Modefabriek in Amsterdam, besloot ik haar boek aan te kopen en dat bleek een goede beslissing. Een duidelijke, visueel aantrekkelijke handleiding die jou helpt om Instagram uit te bouwen, zowel voor ondernemers als Insta-liefhebbers! – INSTAPROOF – Kirsten Jassies

Blogboek_cover_achterflap_LDePelseneer

Toen ik 1 jaar geleden startte met bloggen, wist ik zelf niet waar te beginnen. Ik hield van schrijven, maar hoe zorgde ik ervoor dat lezers terechtkwamen op mijn eigen website als kleine schrijver in dit grote universum? Ik verslond behoorlijk wat boeken rond dit thema, maar geen enkel ander boek rond bloggen kwam nog maar in de buurt van wat Kelly bij elkaar schreef. Een boek boordevol nuttige tips, opdrachten en eerlijkheid afgewerkt met een aangename, humoristische noot. Ik ben ervan overtuigd dat elke beginnende blogger dit boek kan gebruiken. – BLOGBOEK, Kelly Deriemaker

planten, interieurIk maak er geen geheim van dat ik al enkele jaren een trotse plantenmoeder ben. De planten op een stijlvolle manier integreren in je interieur is een zoektocht waarbij ik me graag laat inspireren door de foto’s in Wonderplants! Daarnaast leerde ik  veel bij over de namen van mijn plantbabies en kon ik elke plant voorzien van de juiste verzorging dankzij de praktische plantenregister! Dit boek ligt standaard op je salontafel als je even hard into planten bent als ik. – WONDERPLANTS – Irene Schampaert

planten

Als je af en toe nood hebt aan wat tijd offline, maar je fotografie niet kan loslaten, raad ik de reeks Insta Grammar aan. Ik blader graag door de foto’s om te kijken hoe andere fotografie-fanaten hun beelden aanpakken. Als ik een favoriet boek uit de reeks mag aanraden, is het ongetwijfeld de planteneditie! (surprise, surprise) – INSTA GRAMMAR GREEN – Irene Schampaert

VEEL LEESPLEZIER!

 

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s