It’s that time of the year again. Drukke winkelstraten, een overdosis aan postpakketten en niemand die enig idee heeft wat Secret Santa dit jaar brengt. Om je de komende periode niet te laten verloren lopen met je virtueel winkelmandje, zet ik een aantal leuke geschenk-ideeën op een rij!

 

  1. Gimber, BILLIEROSE // 2. Curve Line Art, DESENIO // 3. Desert Nine Large Eyeshadow Palette, & OTHER STORIES // 4. Apothecary Glass Candle, ANIMAUX SPECIAUX // 5. Who’s afraid of pink, orange & green, BILLIEROSE // 6. Insta Grammar Green, LANNOO // 7. Terracotta Flower Pot, ARKET // 8. Presse-Papier, ANIMAUX SPECIAUX // 9. Create your own laptop skin, CASEAPP
Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s