Mijn lievelingskleur? Groen, al zolang ik het me kan inbeelden. Laten we focussen op wat je op dit moment kan scoren at the green side of life. Ik hoor je al denken, is het al Kerstmis? Ja hoor, nog voor Mariah kan uitschreeuwen wat er op haar wishlist staat: all I want for Christmas are green items!

 

 

 

 

1. Nor Hat, SAMSOE & SAMSOE // 2. Belted Boilersuit, & OTHER STORIES // 3. Mini Dress, & OTHER STORIES // 4. Mini Croc Bag, & OTHER STORIES // 5. Maddie Skirt, SAMSOE & SAMSOE // 6. Structured Wool Coat, MANGO

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

2 reacties op “For the love of GREEN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s