Vandaag vertrek ik op solo-citytrip naar Firenze. Vier dagen schrijven, koffie drinken, een nieuwe stad ontdekken en lekker eten. Dat staat er voorlopig op het programma! Wat mag er zeker niet ontbreken in mijn reistas?

 

1. Half Zip Tracksuit Jacket, MONKI // 2. Tann Tandenborstel, HAY // 3. Zonnebril Donna, ACE & TATE // 4. Green Tea Seed Cream, INNISFREE // 5. Insta Grammar Green, LANNOO // 6. Smart Nail Lacquer, KIKO // 7. Sheet Mask Acai Berry, INNISFREE // 8. Ärlig Travel Bag, GASTON LUGA // 9. Kous Notorious Pig, JUTTU

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s