Het einde is in zicht, maar wedding season draait op dit moment nog op volle toeren. Tijd om jezelf een wedding guest look aan te schaffen en je dansbenen aan te trekken. Zelf ben ik actief bezig met mode en beauty. Afgelopen jaar leerde ik al veel bij over het aanbrengen van een eigen make-up look. Enkel de vaardigheden om een leuke hairdo in elkaar te knutselen, ontbreken. Met mijn lange, Aziatische, stevige lokken had ik meer dan ooit hulp nodig van buitenaf. Enter Cheveux Heureux!

Nina tovert ondertussen al bijna een jaar de mooiste kapsels bij vrouwen die in het huwelijksbootje stappen en hun enthousiaste gasten. Wanneer je Cheveux Heureux binnenwandelt, word je onmiddellijk hartelijk ontvangen door haar. Het interieur is niet enkel inspirerend, je voelt je er ook onmiddellijk relaxed. Dat is nu net wat je nodig hebt wanneer je jezelf eens verwent met een origineel opsteekkapsel. #selfcare Voor de kleine prijs van 35 euro krijg je een leuke babbel, een prachtig opsteekkapsel en gewoon even een rustig moment voor jezelf.

 

 

 

 

Daarnaast verkoopt Nina ook natuurlijke, cruelty free haar -en huidverzorgingsproducten. Ik ben zelf een grote fan van de haarverzorgingsproducten van REF, al is het maar om de heerlijke geur. De Self-producten vormen dan weer een perfecte match voor mijn gevoelige, droge huid, terwijl de haarmaskers van John Masters Organics mijn lange haarlokken extra gezond maken.

Bekijk zeker ook eens de optie om je vrijgezellenactiviteit bij Cheveux Heureux te organiseren. Is er iets leuker dan samen met vriendinnen kapsels creëren in een ontspannen, gezellige sfeer? Mijn zus en ik zijn alvast niet weg te slaan op de Vismarkt 13 in Leuven.

Cheveux Heureux – Vismarkt 13, 3000 Leuven

kapsalon Leuven

Het resultaat van deze afspraak bij Cheveux Heureux vind je hier.

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s