H E L L O  S U M M E R


 

Het is niet de meest evidente kleur om uit te kiezen in de winkel, maar oranje zorgt er wel voor dat je de zon mee op stap neemt. Hoe zorg je ervoor dat je in deze kleur niet meteen elke dag Koningsdag viert bij onze buren? Samen met jou ontdek ik de leukste oranje items op dit moment!

Fabienne Chapot - & Other Stories - Hvisk - Monki
I. Je kan uiteindelijk weinig fout doen indien je het op veilig speelt en voor een klassiek hemd kiest. De  kleur trekt op deze manier de aandacht en wanneer je gaat voor een hemd in zijden stof, zie je er in 1 oogopslag classy & tegelijkertijd ook fabulous uit. – Silk Shirt, & OTHER STORIES

II. Ik zie zelf graag de kleuren die ik draag terugkomen in mijn accessoires. Volgens deze stijltip kan je je outfit combineren met de Multi-Colour Cayman tas van het Scandinavische merk Hvisk. De tassen zijn betaalbaar en bovendien vervaardigd uit vegan leer. – Cayman Pocket Multi, HVISK

III. Als er 1 dame is in Nederland die oranje op een prachtige wijze weet te introduceren in haar collectie is het Fabienne Chapot. Ik leerde haar ongeveer een jaar geleden kennen via Juttugram en krijg haar vrolijke collecties sindsdien niet meer uit mijn hoofd. 1 van mijn favoriete stuks blijft nog steeds deze originele maxirokMaxiskirt, FABIENNE CHAPOT

IV. Het is geen geheim dat Angèle net als Stromae voor mij een zeer belangrijk stijlicoon is. Ze zette met haar nieuwe videoclip Balance Ton Quoi een duidelijke, maar vooral geniale boodschap neer. Ik trek alvast deze hippe statement sokken aan en dans graag mee, Angèle! Sporty Socks, MONKI

V. De zon mee op pad nemen, betekent ook je tenen uitlaten. Hoe je dat juist aanpakt? Zoek een leuk nagellak kleurtje uit voor op je tenen en trek deze trendy slippers aan. Hello beach lifeBeach Sandals, MONKI

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s