P A S T E L   F E V E R


De zomer is in zicht, dat betekent ook wat extra summer vibes toevoegen aan je outfit. Voor mij zijn pasteltinten onmisbaar geworden in de lente en de zomer. Maar hoe draag je deze zachte tinten nu eigenlijk op een hippe manier? Graag help ik je stapsgewijs op weg om de pasteltinten helemaal in je hart te sluiten.

IT’S ALL IN THE DETAILS

We beginnen met het toevoegen van een subtiel pastel-accent aan je garderobe. Sokken in de leukste pasteltinten, lilac nagellak of een pastelkleurige portemonnee, je papa heeft ze hoogstwaarschijnlijk niet eens opgemerkt. Tijdens mijn recente reis naar Zuid-Korea, merkten we een trendy, lokaal merk op dat onder andere pasteltinten op de juiste wijze weet te combineren met de meest functionele accessoires. Het uitgebreid assortiment van Fennec vind je hier. Laat je vooral inspireren door de prachtige kleuren!

Accessoires online - Tassen

GIMME MORE

De accessoires zijn leuk, maar al snel begrijp je waarom een pastelkleurige T-Shirt in no time gaat behoren tot de essentials van jouw kledingkast. Op een zonnige lentedag is het fijn om dat fris, licht gevoel ook door je outfit te laten waaien. Lilac staat met zekerheid in de top 3 van mijn favoriete pasteltinten. Ik koos dan ook voor een eenvoudig model van Monki. Ik draag ze geregeld op een high waist jeans om een casual look te creëren, maar ook wanneer je ze draagt op een felgekleurde rok kom je hier gemakkelijk mee weg.

Kledingadvies - Pastelkleurige T-shirt en felgroene rok

Als je het meer basic wil houden, ga je best op zoek naar een wit item om je pastelkleurige broek bijvoorbeeld mee te combineren. Zo krijg je een eerder klassieke look, een outfit waar je eigenlijk nooit mee de mist in kan gaan. Op onderstaande foto draag ik een wijde, pastelkleurige broek van het Deense merk mbyM, gecombineerd met een eenvoudige, witte T-shirt van hetzelfde merk.

Modeblog - mbyM - pastelgroene, wijde broek

PASTEL COLOR CLASH

Tenslotte ben je klaar voor het echte werk. In deze outfit combineer ik het  effen mellow yellow T-shirt van Pieces met een arty farty, lange rok die afkomstig is van het Zweedse merk & Other Stories. Met een pastelkleurige T- Shirt breek je meteen je felgekleurde outfit, waardoor het meer toegankelijk wordt. Al begrijp ik dat het misschien voor sommigen eerder opvallend overkomt.

Modeblog - Pastelgele T-Shirt Pieces - Rok & Other Stories
Processed with VSCO with f2 preset

Maar onthoud vooral: Zoiets als overdressed? Dat bestaat niet! Draag zeker gewoon de kleding waar je je goed in voelt. Pasteltinten toelaten in je kledingkast is ook een beetje de zalige zomer in je dagdagelijkse leven binnenhalen, toch?

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s