W O N D E R F U L   W H I T E


 

De zon zorgt ervoor dat ik teruggrijp naar witte items in mijn kleerkast. Het geeft een instant fris zomergevoel, maar is vooral tijdloos. Klaar om deze tijdloze, witte stuks virtueel te scoren? Let’s do this!

Selected - & Other Stories - Veja -Monki

  1. Elke vrouw heeft een witte, basic trui in haar kast aangezien het te combineren valt met elke denkbare kleur en print. En als we een witte sweater inslaan, dan liefst toch in deze fluffy versie? – Sweater, MONKI
  2. Een opvallende en gewaagde trend overviel afgelopen winter reeds de modebewuste Vlaming. Voor zij die deze zomer willen inpikken: “Meet the boilersuit!” Deze overall ziet er alvast heel communie-proof uit in deze gebroken witte tint. Misschien eerder iets voor de durvers, maar als de omgeving verkeerd reageert, weet je alvast terug te slaan met de juiste modeterm. – Corduroy Boilersuit, & OTHER STORIES
  3. Iedereen weet dat de witte sneakers het onder elke outfit erg goed doen. Ik leerde het merk Veja kennen via een vriendin en bombardeerde deze onmiddellijk tot mijn meest gedragen, witte sneaker! Het model is niet alleen uniek, Veja is ook officieel het eerste sneakermerk dat koos voor duurzaamheid. Hoewel er nog heel wat werk is in de slow fashion wereld, blijft Veja een goede, trendy en betaalbare keuze als je op zoek bent naar eerlijke sneakers. – V10 Extra White, VEJA
  4. De witte sportsokken-trend veroverde afgelopen zomer al Hollywood. Niks leuker dan een hipster-touch toevoegen aan je outfit met deze paar witte sokken. Selena Gomez approves! – Sporty Socks, MONKI
  5. Op dit moment zelf al trotse eigenaar van deze witte plooirok van Selected die ik scoorde dankzij een styling tip van Sienna girl Lana. Zien jullie jezelf ook al paraderen met deze rok op een boulevard in het zuiden van Frankrijk tijdens een zwoele zomeravond? Back to reality, we zijn steeds nog maar februari, vakantiegangers… Maar hoe zeg je dat, een voorbereide vrouw is er 2 waard, toch? – Pleated Maxi Skirt, SELECTED FEMME

 

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s