– Picture by Charite Smet for Sienna Goodies

L I E S   V E L V E T   P O L E T


 

Je vraagt je ongetwijfeld af wat die velvet steeds tussen mijn voor-en achternaam doet? Velvet is de Engelse benaming voor fluweel. Deze stof is al jarenlang een vaste waarde in mijn outfits en dat zal niet snel veranderen. Hieronder vind je 3 redenen waarom iedereen een velvet kledingstuk in haar kledingkast heeft hangen.

Stay classy

Een velvet jurk, blazer of schoenen aangetrokken? Je zal ongetwijfeld steeds klasse uitstralen. De fluwelen stof zorgt voor een extra stijlvolle look die ook nog eens comfortabel aanvoelt.

Nooit meer strijken

Hebben we niet allemaal een tekort aan vrienden of familie die graag onze strijk overnemen? Velvet to the rescue! Ik draag gewoon liever een velvet kledingstuk dan een chique hemd inclusief een strijkmarteling. Aan jou de keuze!

Eindeloos combineren en variëren

Een leuke, donkergroene velvet T-shirt onder een leren, zwarte jas of liever subtiele, velvet hakken onder je geplooide rok? Met deze stof kan je eindeloos gaan variëren. Fluweel is gemakkelijk combineerbaar met andere stoffen én bestaat bijna in elk soort kledingstuk. Velvet jumpsuits, haarbanden of sokken? Ik heb ze allemaal hangen in mijn kast!

Gepost door:liesvelvetpolet

-

Een reactie op “VELVET IS MY MIDDLE NAME

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s